top of page
Buscar
  • Foto del escritorResidencia Danae

Realitat Virtual

Innovant per a millorar l'experiència d'usuari.


Malgrat no ser una tecnologia utilitzada en el sector geriàtric, en Danae veiem l'aplicació de la Realitat Virtual com l'oportunitat d'oferir una experiència única, exclusiva i personalitzada als residents.


De la mà de Facebook, el OculusQuest 2 és un dispositiu RV autònom mitjançant el qualels usuaris poden accedir a tota mena de contingut, incloent vídeos, documentals i jocs en visió esfèrica. Les possibilitats són gairebé infinites: viatjar pel sistema solar i galàxies llunyanes, fer un tour aeri per les més emblemàtiques ciutats i paisatges naturals, reviure moments històrics com la II Guerra Mundial, visitar llocs únics com la catedral de la Notre Dame. Aquestes i altres, són algunes de les experiències que aquesta tecnologia ofereix i, amb ella, podrem crear un espai on inspirar-se, aprendre i descobrir sensacions increïbles des de la comoditat d'una cadira.


Convidem als residents i les seves famílies a triar les seves opcions personals favorites i així poder crear una selecció amb les experiències més demandades. Des de Danae, creiem que el format vídeo i documental resulta el més apropiat i còmode, ja que no requereix de cap mena d'aprenentatge tècnic previ i permet apreciar al màxim el contingut ofert. Proporcionarem accés a la llista de continguts i notificarem sobre novetats i actualitzacions de Oculus amb la finalitat de mantenir sempre una variada oferta.

11 visualizaciones0 comentarios
bottom of page