Professionalitat

De la mà d’un extraordinari equip d’homes i dones que mantenen amb el resident un tracte proper basat en el respecte i en l’afecte a cadascuna de les persones que resideixen en el centre o acudeixen al nostre centre de dia.

La seva formació, experiència i calidesa humana els permet treballar amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels nostres usuaris.

El centre disposa d’un ampli ventall de professionals, de diferents disciplines: gerocultors/es, metge, infermera, fisioterapeuta, psicòloga, educadora social i terapeuta ocupacional, treballadora social, a més d’un equip directiu, administració, recepció, cuina, bugaderia, neteja i manteniment. Tots ells actuen de forma integrada i amb un objectiu comú: oferir una atenció humana i professional basada en el respecte i la personalització de cada persona.


Així, de la mà d’aquest equip de professionals:

a) De forma multidisciplinària, potenciem l’autonomia personal dels nostres residents i usuaris del centre oferint suport, manteniment, prevenció i millora de les activitats bàsiques de la vida diària.

DSCN1773
b) Formem als nostres residents i usuaris del Centre de Dia en hàbits saludables, auto-cura i ajuda mútua.

GIM

 

c) Definim, programem i realitzem programes específics per al manteniment i recuperació funcional dels usuaris.

d) Dissenyem una àmplia programació d’activitats socioculturals al llarg de tot l’any, incidint en la importància de la relació amb l’entorn.


e) Potenciem des d’innovadores propostes com la Arteteràpia les habilitats i capacitats físiques i psíquiques dels nostres usuaris.

f) Facilitem la integració dels residents i usuaris del Centre de Dia en la nostra societat.