Persones

mans_620La persona i el seu projecte de vida és l’eix central de la labor de totes i cadascuna de les persones que formem l’equip de professionals de DANAE. Treballem perquè, des del respecte a la seva intimitat, individualitat i singularitat, puguin gaudir de la major qualitat de vida possible, integrades en el centre i el més important, en la nostra societat.

 

Així senten els nostres residents i usuaris la seva vida en DANAE:

  Felisa López, (Resident) 

La decisió de venir aquí va ser meva; així els meus fills estan més tranquils.

Em vaig adaptant a poc a poc. M’agrada anar als Tallers de Memòria, a les activitats que fem amb els nens que vénen del col·legi Minguella, anar al gimnàs i parlar amb el psicòleg.

M’agrada la calma, però també en altres moments poder conversar amb les persones que veig. I sortir a la Rambla quan hi ha bon temps.

 

  Magdalena Sangüesa, (Resident) 

Quan portes un temps vivint aquí sents que això és la teva casa.

Al final t’adones que no necessites tantes coses per viure. Tinc quatre coses a la meva habitació , que són les que realment necessito. És el que m’ha passat a mi.

Aquí no haig de pensar a fer el menjar, ni en com i qui m’acompanyarà a fer la compra…. M’ho donen tot fet.

Pateixo d’asma i quan sortia al carrer sempre era una preoupació per mi i els meus nebots. Aquí em sento segura i és que si hi ha una emergència sempre em poden ajudar.